Ganzen

Monique Bosch   |   Boschbeeldend

 

Overal zijn engelen

 

GEDENKBEELDEN                               

Van de  reeds bestaande beelden zijn er een aantal zeer geschikt als gedenk-beeld. Ze kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Voor nabestaanden  maak ik desgewenst  van het verhaal van hun overleden dierbare een uniek beeld in brons.

 

Brons is een klassiek materiaal met een warme uitstraling en zeer geschikt om een gedenkbeeld van te maken. Meerdere afgietsels kunnen van één beeld gemaakt worden voor familie en vrienden, hierin kan eventueel de as  afgesloten bewaard worden.

 

In mijn atelier in de Hoven (Zutphen) is ruimte om zelf aan het beeld mee te werken. Dit gebeurt in een individuele setting in + 10 bijeenkomsten van 2 uur.

 

 

 

Scheveningen
Remember me (Dido)
Blue romance

Een plaquette of plaque is een afbeelding of tekst in ondiep reliëf op een platte beelddrager.

Een plaquette kan bijvoorbeeld zijn aangebracht aan een gedenkteken of aan een gevel, ter herinnering aan de geschiedenis van het bouwwerk, een historisch feit of een speciale gebeurtenis, zoals de legging van een eerste steen. Vaak worden ze aangebracht op de gevel van monumenten. Wanneer een plaquette is gemaakt ter nagedachtenis aan overledene(n) is de plaquette een gedenkplaat.